Rothenburg La Maquinista

Al Centre Comercial La Maquinista, en la millor terrassa de Barcelona, ubicat en un oasi d'oci i gastronomia, trobaràs frankfurt Rothenburg, un encantador local, a l'estil dels xiringuitos de la platja, en el qual relaxar-te i passar una bona estona al voltant d'una taula estarà garantit. La seva agradable i acollidor ambient, els seus aperitius, vistoses tapes i generosos entrepans el converteixen en un lloc perfecte tant de dia com de nit.

A Frankfurt Rothenburg podràs degustar el nostre extens assortiment de tapes i aperitius, que tant han caracteritzat l'essència del nostre mediterrani, a més de poder gaudir de la nostra àmplia i generosa varietat d'entrepans de pa de viena. Entrepans tan emblemàtics com el Mallorquí, Serranito, Super Cervela, o tapes tan tradicionals com les patates braves, olives taverna o bombes, serà l'excusa perfecta perquè aquest agradable i encantador local sigui punt de trobada obligat per a tu i el dels teus amics i familiars.

I en caure el sol, no podràs renunciar a relaxar-te al compàs de la calidesa d'aquest entranyable ambient i de la seva extensa gamma de còctels internacionals com el kirk royal, tequila sumrise, mojito o martini gold, que faran dels paladars més exigents visita obligada per acabar la nit després d'un llarg dia."